Въпреки че се опитаха отсега да се пошегуват с прогнози, в

...
Въпреки че се опитаха отсега да се пошегуват с прогнози, в
Коментари Харесай

Общинският съветник д-р Антон Койчев: Най-вероятно утре ще бъде обявен кандидатът за кмет ГЕРБ

" Въпреки че се пробваха занапред да се пошегуват с прогнози, в последна сметка има още малко време, преди да бъде разгласен претендентът, тъй че не виждам за какво би трябвало да се отнасяме с подигравка към нещо сходно. Най-вероятно на следващия ден ще бъде разгласен. Има доста почтени хора, които биха се справили с тази задача ", каза общинският консултант доктор Антон Койчев в студиото на " Денят ON AIR ".

Той разясни, че познава добре и работата на Георги Георгиев.

" Познавам добре неговия жар, безрезервност, професионални и персонални качества. Сигурен съм, че ще бъде номиниран тъкмо подобен човек, който ще бъде противовес на нападателно деклариралите се претенденти освен като генезис, политически визии, само че и като експертиза. Аз не знам кой ще бъде претендент, профилът е обрисуван. Тази ръководеща коалиция, по-специално, ръководят София от над 14 години. Те имат доста достижения, които би трябвало да защитят и да покажат на хората, че могат да надградят. Разбира се, има и неточности, от които би трябвало да се покаже, че са се извели поуките и не би трябвало да се повтарят ", добави доктор Койчев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Общинският консултант е уверен, че ще завоюва кметските избори в София.

" Нито недооценявам, нито преувеличавам претендента на ПП-ДБ. Той ще има почтено показване, само че никога няма да бъде съпоставим с претендента на ГЕРБ-СДС. А по отношение на листата на господин Вили Лилков - нещата са по-различни, той стъпва на партия КОД ", напомни той.

Според него ще има и втори тур на изборите, като гласоподавателите ще поддържат.

" Който прави триумфални прогнози за победа, няма връзка с действителността. Основният ни конкурент е популизмът, непрофесионализма, желанието непременно да се овладее София. Ваня Григорова е конкурент, тъй като тя идва от левия набор, има си нейни визии. Васил Терзиев е конкурент, защото е представител на по-модерна левица. Това са двата съществени съперници. Битката за кметския пост ще се реши на балотаж, а борбата за листи и посланичество в Общинския съвет ще се реши на първия тур ", безапелационен бе доктор Антон Койчев.

Той се надява борбата да е борба на причини, а не на заклинания.

" Столичани се интересуват от това да имат организиран град, превоз, детски градини, зелени площадки. Здравеопазването е в задоволително устойчиво. Софиянци имат бази и клиники, само че се вълнуват и от сигурността. Много неща се направиха, бюджетът е рекорден - 2 пъти повече от бюджета през 2010 година. Това е бюджет без недостиг, има обезпечени вложения ", добави общинският консултант.

Д-р Койчев разкри, че делата за разменените бебета от " Шейново " занапред предстоят.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР